Legitscores Uncategorized Galatasaray’ın Kasımpaşa ile yaşadığı beraberliğin ardından Victor Osimhen’in iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Galatasaray’ın Kasımpaşa ile yaşadığı beraberliğin ardından Victor Osimhen’in iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.


Napoli’den kiralık olarak gelen forvet, ilk yarıda iki gol atarak Galatasaray’a üstünlük sağlayan muhteşem bir performans sergiledi.

Osimhen, golü muhteşem bir vuruşla açtı ve ardından sekiz dakika sonra ikinci golüyle Mayıs ayından bu yana kulüpteki gol kuraklığına son verdi.

Ancak, Osimhen’in bir müdahale sonucu sahayı terk etmesinin ardından yedek kulübesine işaret vermesiyle akşamı ikinci yarının başlarında endişe verici bir hal aldı.

Tıbbi müdahaleden sonra kısa bir süreliğine sahaya dönse de, sonunda Dries Mertens ile değiştirildi.

Raporlara göre, Osimhen sahadan itildikten sonra hafif bir ağrı hissetti ve bu da sakatlığın boyutu hakkında endişelere yol açtı. Süper Kartallar yıldızı yarın tıbbi bir değerlendirmeden geçecek.

Testler herhangi bir lezyon ortaya koymazsa, Osimhen sadece üç günlük dinlenmenin ardından tekrar sahalara dönebilir. Ancak, sakatlığın daha ciddi olduğu ortaya çıkarsa, iki haftalık bir iyileşme süreciyle karşı karşıya kalabilir.

Osimhen’in kondisyonuyla ilgili belirsizlik, Galatasaray’ın yaklaşan yerel ve Avrupa Ligi fikstürlerinin yanı sıra Nijerya’nın Libya’ya karşı oynayacağı kritik Afrika Uluslar Kupası elemelerinde oynayıp oynamayacağı konusunda şüphe uyandırdı.

Nijeryalı taraftarlar da Osimhen’in durumunu yakından takip edecek ve önemli milli takım maçlarından önce hızlı bir iyileşme umuyor.

Bu gönderi son olarak 28 Eylül 2024 19:50’de değiştirildi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post