Το δυνατό ζευγάρι του τένις Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και                                                      Η τένις του τένις, η Paula Badosa αποσύρθηκε από το μικτό διπλό του Γαλλικού Όπεν.

Ο Έλληνας σταρ αναζωπύρωσε τη σχέση του με την Badosa τον περασμένο μήνα, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του λίγες εβδομάδες πριν. Το Σάββατο, ο Τσιτσιπάς, ο Νο 9 του κόσμου των ανδρών, ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση να συνεργαστεί με την κοπέλα του.  Η είσοδός του στη διοργάνωση με την Badosa έρχεται μέσα σε ένα γεμάτο πρόγραμμα, με τον Τσιτσιπά να έχει μπει και στο απλό και στο διπλό ανδρών με τον αδελφό του Πέτρο.

Λοιπόν, όλα οφείλονται στην αγάπη», είπε μετά τη νίκη του σε απευθείας σετ επί του Κινέζου Zhang Zhizhen στον τρίτο γύρο. «Ναι, αν το σκεφτείς και από τις δύο πλευρές. «Όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη και το να συνδυάσεις την αγάπη και το τένις είναι κάτι εξαιρετικό.»

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας το δίδυμο, που επρόκειτο να αντιμετωπίσει τους Nathaniel Lammons και Ena Shibahara, αποχώρησε από τον διαγωνισμό – επιτρέποντας στους υποψήφιους αντιπάλους τους να περάσουν στον δεύτερο γύρο.

  • Πρώην φιναλίστ στο Ρολάν Γκαρός, ο Τσιτσιπάς συνεχίζει την εκστρατεία του στο διπλό ανδρών τη Δευτέρα και κληρώθηκε με τον τρίτο φιναλίστ Carlos Alcaraz στους προημιτελικούς της κλήρωσης του απλού.  Η εκστρατεία του French Open επρόκειτο να είναι η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς και ο Μπαντόσα θα ενωθούν σε ένα μεγάλο τουρνουά, αφού προηγουμένως το έκαναν μόνο σε εκθεσιακές μορφές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

June 7, 2024 0 Comments 1 tag

Tsitsipas var blevet udråbt som ‘en for fremtiden’ fra tidligt i sin karriere. Grækeren vandt ATP NextGen-turneringen i 2018 og slog Alex de Minaur i fire sæt. Han har også

April 26, 2024 0 Comments 3 tags

The famous golf player Tiger Woods has gone for… Tiger Woods has gone for medical checkup to know if he will be able to continue his profession of playing golf.

June 23, 2024 0 Comments 0 tags

Failing to secure a deal with Markstrom,   who was willing to waive his no-trade clause for Toronto, is a setback for the Leafs. However, it doesn’t have to derail their