Bosschaart is momenteel door Feyenoord bij satellietclub FC Dordrecht gestald, waar hij als assistent fungeert van Michele Santoni. Komend seizoen keert hij dus terug naar Rotterdam om de beloften onder zijn hoede te nemen. De voormalig verdediger annex middenvelder tekent voor twee jaar.

“Na een prachtig seizoen bij FC Dordrecht voelt dit als een mooie volgende stap”, zegt Bosschaart op de website van Feyenoord. “Er liggen hier op Varkenoord de komende seizoenen voor zowel mijzelf als voor het team mooie uitdagingen klaar. Uiteraard blijft de hoogste prioriteit om zoveel mogelijk spelers af te leveren aan Feyenoord 1. Maar het moge duidelijk zijn dat we als ploeg ook weer voor het hoogst haalbare zullen gaan.”

Bosschaart doorliep zelf een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Feyenoord. Via FC Utrecht wist hij het alsnog tot het eerste elftal van de Rotterdammers te schoppen. Hij kwam verder onder meer uit voor ADO Den Haag en Sydney FC. In 2016 zette hij een punt achter zijn spelerscarrière. Vervolgens was hij assistent bij de amateurs van IJsselmeervogels en bij profclubs SC Cambuur en FC Dordrecht.

Het is aan Bosschaart om met Feyenoord O21 eindelijk toe te treden tot de voetbalpiramide. Zijn voorganger Boel beklaagde zich onlangs nog over de gang van zaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

May 11, 2024 0 Comments 3 tags

A former Rangers striker thinks that following their most recent Old Firm loss, his former team has to make a major player exit during the summer transfer window. After Rangers’

April 29, 2024 0 Comments 4 tags

April 18, 2024 0 Comments 2 tags

Despite Rangers’ inability to defeat Dundee in their match against title rivals Celtic on Wednesday night, defiant manager Philippe Clement is certain that his club can win the Premiership.