Μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής του Stoiximan Super League 1, η κορυφή παρέμεινε αναλλοίωτη.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ αφού νίκησε εκτός έδρας τη Λαμία με 3-1.

Η ΑΕΚ νίκησε την έκτη ομάδα από την οποία έλειπαν οι Κάρλιτος, Μαρτίνεθ και Τσιλούλης, χάρη στα γκολ των Βίντα, Ελιάεσον και Τσούμπερ.

Following the conclusion of the 24th matchday of the Stoiximan Super League 1, the top spot remained unaltered.

AEK is in first place for the second straight week after defeating Lamia 3-1 on the road.

AEK defeated the sixth team, which was missing Karlitos, Martinez, and Tsiloulis, thanks to goals from Vida, Eliaeson, and Tsuber.

Έγινε σάλος για το τελευταίο, ειδικά μετά το παιχνίδι όταν ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε ότι δεν έπαιξε γιατί την προηγούμενη μέρα ανακοίνωσε στην ομάδα ότι υπέγραψε στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Matias Almeyda έφτασε τους 55 βαθμούς και στοχεύει να τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο -1 και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από ένα υπέροχο γκολ του Χατζηθεοδωρίδη στο Αγρίνιο, κατάφερε να νικήσει με 3-1 τον Παναιτωλικό με τους Κωνσταντέλη, Σάστρε, και Ζίβκοβιτς να σκοράρουν.

Επιπλέον, ο Σέρβος έβαλε την μπάλα κάτω από τη φανέλα του για να δείξει ότι περιμένει παιδί και τους αφιέρωσε το γκολ!

Ο Παναθηναϊκός έπεσε στην τρίτη θέση. Η ομάδα του Φάτιτς Τερίμ έμεινε ισόπαλη 1-1 με την Κηφισιά, μένοντας 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή και 2 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, ο Σέρβος έβαλε την μπάλα κάτω από τη φανέλα του για να δείξει ότι περιμένει παιδί και τους αφιέρωσε το γκολ!

Ο Παναθηναϊκός έπεσε στην τρίτη θέση. Η ομάδα του Φάτιτς Τερίμ έμεινε ισόπαλη 1-1 με την Κηφισιά, μένοντας 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή και 2 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟ σκόνταψε για δεύτερο συνεχόμενο ματς εντός έδρας (προηγουμένως ισοφάρισε 2-2 με τη Λαμία), ενώ η Κηφισιά κέρδισε σημαντικό βαθμό αλλά έχασε τον Μποτία, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε το χέρι του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, τρεις ομάδες βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με 17 βαθμούς (Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλος).

Ο Ολυμπιακός, που αγωνίζεται στο άδειο Στάδιο Καραϊσκάκη λόγω τιμωρίας, αγωνίστηκε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που δίνει μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

Η ομάδα της Αρκαδίας προηγήθηκε στο 45′ με τον Γιαμπλονόσκι και ο Ελ Αραμπί έπρεπε να μπει στο παιχνίδι για να σφραγίσει το deal.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

March 30, 2024 0 Comments 2 tags

Most NFL fans are aware of how their favorite team feels about the pay cap. This season, the NFL raised the wage cap, which ought to make teams more competitive

May 11, 2024 0 Comments 5 tags

We’ve spent the past few days projecting the Philadelphia Eagles’ depth chart for the 2024 NFL season. We started with the offense, moved on to the defense, and then finished up with the special

March 29, 2024 0 Comments 4 tags

ESPN pundit Jay Williams attributes Draymond Green’s most recent dismissal in part to Warriors captain Steph Curry. Green was benched four minutes into Golden State’s Tuesday night game against the